Compare Listings

Více realitních agentů, ano či ne?

Více realitních agentů, ano či ne?

Velice častou chybou prodávajících je poskytnutí nemovitosti více realitním makléřům nebo dokonce více realitním kancelářím. Každý by si logicky pomyslel, že díky tomu zvýší svoje šance na výhodnější a rychlejší prodej díky většímu počtu prodejců i potenciálních zákazníků. Bohužel to je přesně naopak…

Snížení ceny: Pokud má nemovitost více makléřů k dispozici, tak se zájemci často spojí se všemi a snaží se získat co nejlepší nabídku. Výsledek je takový, že místo toho, aby makléř hájil vaše zájmy, tak na vás začnou tlačit na snížení ceny, aby právě oni prodali vaší nemovitost.

Časová náročnost: Více makléřů znamená i více prohlídek, ale ne nutně více kvalitních zájemců. U realit se vyplatí preferovat kvalitu před kvantitou. Výběr realitní společnosti je klíčový. Upřednostňujte takovou, která má dobrou pověst a díky tomu i ověřené zájemce o vaší nemovitost.

Menší důvěryhodnost: Všichni realitní makléři, kterým poskytnete nemovitost, vytvoří inzerát a zveřejní ho na realitních serverech. Jak by na vás působila nemovitost, která je nabízena třikrát, čtyřikrát nebo pětkrát? Většinu lidí napadne, co je s tou nemovitostí špatně? Proč jim nejde prodat? Jaký je důvod, že nacházím tento inzerát tolikrát a navíc má i jiné fotky?

 

 

img

user

Related posts

  • Tips

Visuální problémy a jejich řešení

Amatérské fotky Problém: Když prodáváte svůj domov, fotografie jsou to, co lidi dostane do...

Continue reading
user
od user
  • Tips

5 nejčastějších chyb

1. Nastavení nerealistické ceny Cena, kterou chcete a která je reálná na trhu, mohou být...

Continue reading
user
od user
  • Tips

5 tipů pro rychlý prodej

Byli jste někdy v pozici, kdy jste potřebovali svůj dům nebo byt prodat rychle? Udělali jste...

Continue reading
user
od user

Join The Discussion